Services

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

DSC01775-Edit

Overstapservice

Wij doen er alles aan om jullie zo snel mogelijk van goede koffie te voorzien. Met onze overstapservice maken wij het je zo gemakkelijk mogelijk: binnen een week kan alles geregeld zijn.

7

Technische dienst

Ook de technische dienst heeft Kaars Koffie in eigen huis en wordt niet uitbesteed. Bij het melden van een storing is er altijd binnen 24 uur een deskundige monteur ter plaatse die uw storing verhelpt. En lukt dit niet? Dan plaatsen wij ter overbrugging een bruikleenmachine zodat u nooit zonder koffie zit!

Operating_19 kopiƫren

Operating services

Operating service houdt in dat het vullen en (dagelijks) onderhoud van jullie koffiemachines door ons wordt verzorgd. Dat houdt in dat wij al het werk rondom jullie koffievoorziening uit handen nemen en er geen omkijken meer is naar de koffiemachine.

KaarsKoffie-35

Logistieke services

Door onze logistieke service op te delen in 3 pakketten, is er altijd een optie die bij jullie bedrijf past. Van compleet ontzorgd tot liever alles zelf in de hand.

+==THEEND==+

Meer weten over onze services?

Op onderstaande pagina vind je antwoorden op veel gestelde vragen over onze services. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Kom koffie drinken

Wij leren je graag beter kennen, of je nu een nieuwe, nog onbekende of bestaande klant bent. Kom je een keer koffie bij ons drinken?

Plan een afspraak