Sectoren

Sectoren waar Kaars Koffie actief is

In de afgelopen jaren heeft Kaars Koffie een mooie klantenkring op weten te bouwen, verspreid over een groot aantal sectoren in het bedrijfsleven en de dienstverlening.

Header_Kaars_1

MKB

Ook in de regio is Kaars Koffie zichtbaar en bieden we de best passende koffie en thee oplossing in het MKB. De MKB vormt de motor van de economie en is een essentieel onderdeel van onze samenleving. Bij Kaars Koffie begrijpen we de unieke behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen. We bieden niet alleen hoogwaardige services, maar ook flexibele oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke eisen van het MKB. Wij staan klaar om te zorgen voor een naadloze en smaakvolle koffie-ervaring die bijdraagt aan het succes van je bedrijf.

Header_Kaars_6

Chemie & Industrie

In een wereld die compleet gestroomlijnd is, moet op precies de juiste momenten een grote hoeveelheid koffie van de beste kwaliteit beschikbaar zijn. Zorgeloos, efficiënt en op tijd; we zorgen ervoor.

Construction_header

Bouw

We voorzien hardwerkend Nederland snel en eenvoudig van de best passende koffie- en thee-services uit onderhoudsvrije machines. We leveren maatwerk met flexibiliteit en tijdelijke contracten als oplossing voor bouwplaatsen en ontmoetingen op het (hoofd)kantoor.

Header_Kaars_4

Zorg

De handen aan het bed staan vierentwintig uur per dag voor ons klaar — en wij voor hen. Met op maat gemaakte concepten denken we out-of-the-box mee met onze helden in de zorg. Van horeca tot huiskamer concepten.

Header_Kaars_2

Haven & Maritiem

Nederland is het maritieme centrum van Europa. Voor bedrijven als scheepsbouw en reparatie, binnenvaart, maar ook voor de transport en op- en overslag is het belangrijk dat er altijd een goed bakje koffie is. Op elk moment van de dag, zeven dagen in de week. De no-nonsense mentaliteit sluit naadloos aan bij die van ons. 

Header_Kaars_3

Agrisector, glas- & tuinbouw

De Glas- en tuinbouwbedrijven, kwekers en groothandels en alle bedrijven die hieraan gelieerd zijn, weten dat kwaliteit en continuïteit een absolute vereiste zijn. Goed om te weten dat we dat gemeen hebben. Jullie innovatieve sector kent uitdagingen en heeft door de seizoensinvloeden te maken met wisselende bezettingen. Met onze ervaring in jullie sectoren, onze flexibiliteit en stabiele kwaliteit kunnen we al jullie omstandigheden aan.

+==THEEND==+

Meer weten over
onze sectoren?

Benieuwd of wij ook in jouw sectorleveren? Onze experts staan je graag te woord!

Veelgestelde vragen

Kom koffie drinken

Wij leren je graag beter kennen, of je nu een nieuwe, nog onbekende of bestaande klant bent. Kom je een keer koffie bij ons drinken?

Plan een afspraak