DSC00610-Edit

Teabrothers: eerlijk, ethisch, duurzaam

Ons Fairtrade Teabrothers thee assortiment is niet alleen lekker, maar ook ethisch en duurzaam. Door Fairtrade thee te kopen, ondersteun je boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden en draag je bij aan het verbeteren van hun levensomstandigheden en de bescherming van het milieu.

EEN UITGEBALANCEERD SMAKENPALET

Met Teabrothers bieden we een breed scala aan heerlijke smaken. Van traditionele zwarte thee tot groene thee en kruideninfusies. Al onze theeën zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit, zodat je kunt genieten van een verfijnde smaakervaring.

Geniet van een gratis proeverij voordat je een keuze maakt! Onze accountmanagers staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact op en ze brengen graag een bezoek bij jouw organisatie om de thee te laten proeven!

Direct contact

Wat betekent Fairtrade?

Als je voor onze Fairtrade thee kiest, ben je er zeker van dat de thee wordt geproduceerd volgens strenge sociale, economische en milieunormen. Dit betekent dat de boeren en arbeiders die de thee verbouwen, een eerlijke prijs ontvangen voor hun werk en dat er geen sprake is van kinderarbeid of gedwongen arbeid. Bovendien wordt er bij de productie van Fairtrade thee rekening gehouden met het milieu en worden er duurzame landbouwmethoden gebruikt.

Dus als je op zoek bent naar een heerlijke en verantwoorde thee, kies dan voor ons Fairtrade theeassortiment. Geniet van de rijke smaken en wetende dat je een verschil maakt in het leven van boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden.

...EN HET THEEZAKJE? Dat KAN nu gewoon BIJ HET GFT!

Ons vernieuwde assortiment is nu een stuk duurzamer. De theezakjes zijn geproduceerd met ongebleekt papier en we hebben de nietjes uit het aangehechte label gehaald. Het resultaat? Vanaf nu kunnen onze theezakjes bij het GFT-afval. Daarnaast hebben we, om de geur en smaak optimaal te behouden, de envelopjes per stuk geseald. Daarom zijn de doosjes nu niet meer in extra plastic verpakt. Na gebruik mag het papieren envelopje van de thee in de papierbak. Zo dragen we bij aan een duurzamere toekomst en maken we mooie stappen op weg naar een groenere planeet.

Bekijk ons complete thee assortiment

Blogs

Misschien ook interessant?

DSC00491

Aanbod

Hoe kies je de beste koffie voor jullie organisatie?

Rectangle 260

Duurzaamheid

DAAROM WERKEN WIJ SAMEN MET APAC: DE COÖPERATIE MET IMPACT

Rectangle 262

Duurzaamheid

Met onze service zit je nooit meer zonder koffie

Alle blogs