Header_Kaars_1

Kom werken bij
Kaars Koffie

  • De beste koffie

Elke dag genieten van echte Kaars Koffie.

  • Fijne werkplek

Fijne omgeving met een gemoedelijke sfeer.

  • Duurzaam ondernemen

Samen werken aan duurzame oplossingen voor nu en later.

  • Persoonlijke groei

Bij ons staan jouw groei en ontwikkeling centraal.

vacatures

Familieleden gezocht

Operating_12

Buitendienst • Parttime

Operator koffieautomaten regio Reeuwijk

6

Buitendienst • Fulltime

Servicegerichte monteur (Veghel)

1-85310

Verkoop • Fulltime

Key Accountmanager Glas- en Tuinbouw

Meer vacatures

Zo ziet solliciteren
er bij ons uit

01 / 03

Je hebt gesolliciteerd.

​Wat super leuk dat je hebt gesolliciteerd op de vacature die bij jou past! We hebben je gegevens ontvangen, lezen je motivatiebrief en nemen je cv door.

Het kan zijn dat er meerdere personen je sollicitatie lezen. Hierdoor kan het wat langer duren voordat je reactie van ons krijgt.

02 / 03

Je krijgt reactie.

Na het lezen van jouw motivatie en cv krijg je reactie van ons. Mochten we geen match zijn dan hoor je uiteraard wat de reden is.

Denken wij een nieuwe collega in jou te zien? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Soms komt het voor dat we je vragen om een opdracht te doen voor we je uitnodigen.

03 / 03

Je komt op gesprek.

Samen plannen we een afspraak in voor je eerste gesprek. Dit gesprek zal onder andere met de leidinggevende zijn van de afdeling waar je gesolliciteerd hebt.

Wanneer we allebei een goed gevoel hebben bij het gesprek wordt er een tweede gesprek gepland voor de arbeidsvoorwaarden.

Als wij een match zijn, word je onderdeel van de Kaars familie. Werken binnen de Kaars familie betekent afwisseling, een informele werksfeer en een enthousiast team dat altijd klaar staat voor onze klanten én voor elkaar. Als betrokken koffiemeesters, techneuten en liefhebbers zorgen wij er met elkaar voor dat bedrijven onder alle omstandigheden voorzien is van hoogwaardige koffie en de beste automaten. Dit doen wij door het leveren van de beste service – ‘Service to the Boon’.

En hierom wil jij bij Kaars Koffie werken

Kaars gelooft in teamwork. Samen kunnen we meer. Wij doen er daarom alles aan om jou een fantastische werkplek te geven. Iedere dag helpen we jou om je carrière een boost te geven. Neem de ruimte om creatief te zijn. Vanaf het eerste moment behoor je tot de Kaars familie en word je meegenomen in alle facetten binnen het bedrijf. Door middel van een inwerkprogramma nemen je collega’s je (letterlijk) mee in hun werkzaamheden, zodat je de Kaars Koffie cultuur en de diverse afdelingen echt leert kennen. Naast dat het natuurlijk enorm leuk is om te ervaren, leer je meteen je collega’s goed kennen!

Iedereen binnen Kaars Koffie is gebrand op goede service. Zo maken wij het organisaties makkelijk om iedere dag de lekkerste koffie te serveren. Omdat gastvrijheid ook in jouw DNA zit wordt iedere werkdag een feestje. Lees hier waarom jij bij Kaars Koffie moet gaan werken, bekijk de vacatures en kom solliciteren bij ons!

Gunstige voorwaarden

Een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris met 8% vakantietoeslag, een uitstekende pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan het personeelsaandelenplan.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Kaars krijg je de ruimte om initiatief te nemen en creatief te zijn. Jij geeft op jouw manier inhoud aan onze slogan 'Service to the Boon'. Wij helpen je hierbij, op welke manier dan ook.

Fijne werkplek

Kaars gelooft in teamwork. Samen kunnen we meer. Wij doen er daarom alles aan om jou een fantastische werkplek te geven. Iedere dag helpen we jou om je carrière een boost te geven. Neem de ruimte om creatief te zijn.

Duurzaam ondernemen

Kaars maakt weloverwogen keuzes voor een betere toekomst, ook al zijn deze soms lastig. Wij willen transparant zijn in alles wat wij doen. We proberen dan ook in iedere zin van het woord beter naar de boer, naar het milieu, naar de maatschappij én naar onze werknemers te zijn.

“Bij Kaars Koffie heerst een fijne werksfeer wat zich uit in aandacht naar werknemers. ”

Je wordt gewaardeerd door het werk wat je verzet en het talent wat je hebt. Binnen Kaars Koffie zijn er veel mogelijkheden om door te groeien waardoor je uitdaging blijft behouden. Het inwerkprogramma is ontzettend leuk en je leert het bedrijf en je collega's goed kennen.

Scherm­afbeelding 2023-03-28 om 14.03.59

Evelien Backoffice

“Ik ben eind 2021 begonnen als accountmanager zorg bij Kaars Koffie. ”

Het bedrijf werd mij via een kennis aangeraden vanwege de goede werksfeer en mindset van alle medewerkers. Bij Kaars Koffie staat alles in het teken van het verlenen van goede service naar onze klanten. Wanneer er nood aan de man is staat elke afdeling klaar om bij te springen of mee te denken over een oplossing, geen eilandjescultuur, geen ingewikkelde interne politiek, maar simpelweg als team ervoor zorgen dat we onze klanten tevreden kunnen houden! Ik beveel Kaars Koffie dan ook van harte aan!

Scherm­afbeelding 2023-03-29 om 11.03.21

Robert Vestiging manager Veghel

“Vanaf dag 1 merkte ik dat iedereen in het bedrijf erg graag hier werkt en veel plezier heeft in wat hij of zij doet.”

Ik zie ook als chauffeur hoe blij iedereen wordt als je hun koffie weer komt brengen. Kortom: een plek waar je veel blije mensen tegenkomt. Daar word je zelf toch ook vrolijk van?!

Scherm­afbeelding 2023-03-29 om 11.04.02

Joost Chauffeur

“Het opzetten van de afdeling Operating was een spannende uitdaging”

En om deze afdeling op te zetten heb ik de ruimte en tijd gekregen. Dat heeft er voor gezorgd dat operating een mooie afdeling is binnen Kaars Koffie, die bijdraagt aan de service die wij graag willen bieden aan onze klanten. De drive waarmee iedereen werkt binnen Kaars is uniek, je voelt echt dat iedereen ervoor gaat! En natuurlijk is er ook ruimte voor een grapje en ontspanning waar ik graag aan mee werk. Kortom ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en die start met zo'n heerlijk kopje (Kaars) Koffie!!

Scherm­afbeelding 2023-03-29 om 11.04.40

Arno Manager operating