Header_Kaars_1

Onze visie

Onze visie

Waarvoor wij staan

We geloven dat koffie mensen verbindt en zorgt voor meer betrokkenheid en een betere (werk)wereld.

Onze missie

Waarvoor wij zorgen

Door middel van koffie en thee verbinding creëren tussen mensen waardoor persoonlijke en betekenisvolle relaties ontstaan.

Ons motto

Service to the Boon

We leveren ‘Service to the Boon’. Ofwel: we gaan tot het uiterste om je te voorzien van de best passende koffie- en thee-services. Lekker en zonder gedoe. Elke dag en elk moment. We zien en doen wat nodig is. En meer. Elke afdeling, van operations tot kwaliteitscontrole, van logistiek tot klantenservice, staat in dienst van jou, als klant. Met 100% betrokkenheid in een gelijkwaardig partnerschap, met opgestroopte mouwen.

Onze focus

Waar je ons vindt

Met Kaars Koffie zijn we actief in de zakelijke en grootzakelijke markt. Je vindt ons dus niet in de horeca of in de supermarkt, wel in bedrijf, ziekenhuis of haven. Business to Business ofwel B2B noemen ze dat.

Onze 4 merk-
beloftes

Belofte 1

We leveren altijd de best passende koffie- en thee-services.  Lekker en zonder gedoe.

Belofte 2

We nemen altijd bestaande contractafspraken over.

Belofte 3

We geven altijd een koffiemachine op proef.

Belofte 4

We maken altijd tijd voor een kop koffie. Of thee.

Ons verhaal

Wij geloven dat koffie mensen samenbrengt.  Boeren, adel en priesters ontdekten dat in 1500 al. Het gebeurt nog steeds. Iedere dag.  Thuis, op het werk, in het café en aan de onderhandelingstafel maken mensen verbinding. Ze leren, ze lachen, ze begrijpen en worden begrepen. 

Wij geloven in de kracht van die verbinding.  Nu, in onze ingewikkelde wereld, méér dan ooit. We zetten er onze koffie met liefde voor in. Met opgestroopte mouwen en in een betrokken, gelijkwaardig partnerschap. Met zien en doen wat nodig is. Zonder gedoe. En dan liefst een schepje erbovenop. We noemen dat onze ‘Service to the Boon’. Daar krijgen we energie van. 

In verbinding maken zit het wezen van ons ondernemerschap. En het mooie is dat het óók de motor is van onze groei. Voor ieder van ons individueel en voor ons allemaal samen.

Maak kennis met de Kaars familie

Benieuwd wie zij zijn? Als bedrijf? En wat ons beweegt als mensen binnen Kaars Koffie? Hier geven we je alvast een indruk.

Lees meer

Over onze duurzaamheid

Als familiebedrijf hebben wij altijd de lange termijn voor ogen. We werken bovendien samen met organisaties om jou en ons van goede, duurzame oplossingen te voorzien.

Lees meer