Het Koffiemaatje Kaars Koffie2

Het Koffiemaatje: overal aan (ge)dacht!

Stel je voor: een draadloze en super handige koffiewagen die je overal mee naartoe kunt nemen. Het Koffiemaatje is dé oplossing voor elke plek waar je wilt genieten van de lekkerste koffiespecialiteiten. Geen saaie kannen koffie meer, maar heerlijke, verse bonenkoffie die perfect is afgestemd op de wensen van jouw gasten, bezoekers en patiënten. Met Het Koffiemaatje geef je hen de waardering en aandacht die ze verdienen. De keuze uit verschillende koffiespecialiteiten is eindeloos, dus voor ieder wat wils. Waar wacht je nog op? Verwen jouw gasten met de meest kwalitatieve verse bonenkoffie, waar en wanneer je maar wilt!

Functioneel en flexibel

Het Koffiemaatje is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van jouw organisatie of instelling. Met zijn geavanceerde, gepatenteerde en functionele technologie is Het Koffiemaatje een echt uniek product.

Het aandrijfwiel in het midden van de machine maakt het makkelijk om hem overal naartoe te verplaatsen. En wist je dat je met de toevoeging van een koellade tot wel twee uur lang gekoelde producten kunt vervoeren? Naast de heerlijke koffie die Het Koffiemaatje zet, is er ook nog eens ruimte voor accessoires zoals verse thee en servies. Dit alles maakt Het Koffiemaatje de ideale keuze voor de persoonlijke touch die jij wilt geven aan jouw organisatie of instelling. Waar wacht je nog op? Ervaar het gemak en de veelzijdigheid van Het Koffiemaatje zelf!

Het Koffiemaatje Kaars Koffie

Daar is over nagedacht:

  • Overal en altijd verse bonenkoffie

  • Dankzij het aandrijfwiel heel makkelijk verplaatsbaar

  • Laadt binnen 4 uur op tot 80%

  • Gaat 6 uur achter elkaar mee bij non-stop gebruik

  • Werkt ook super stationair

  • Mogelijkheid tot vervoeren van gekoelde producten

Het Koffiemaatje van jouw organisatie

Het Koffiemaatje helpt je om gastvrij te zijn op het allerhoogste niveau. De machine wordt geproduceerd in Nederland. Door de perfect uitgekozen materialen en optimale controle in het productieproces is Het Koffiemaatje een duurzaam product van hoge kwaliteit.

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit fantastische product? Bekijk de site van Het Koffiemaatje!

Klik hier

Stap nu over naar Kaars

Overstappen

Bel met een expert

Laat een terugbelverzoek achter

Altijd op de hoogte

Socials

Blogs

Misschien ook interessant?

Rectangle 260

Duurzaamheid

DAAROM WERKEN WIJ SAMEN MET APAC: DE COÖPERATIE MET IMPACT

DSC00491

Aanbod

Hoe kies je de beste koffie voor jullie organisatie?

Rectangle 262

Duurzaamheid

Met onze service zit je nooit meer zonder koffie

Alle blogs